
আমাৰ গ্ৰীণ চাটনিৰ বাবে সুস্বাদু ব্যৱহাৰ
ভাগ-বতৰা কৰা
সেউজীয়া ধনীয়াৰ চাটনি বহুমুখী মচলা যি বহু ভিন্ন খাদ্যত ব্যৱহাৰ কৰিব পাৰি। সেউজীয়া ধনীয়াৰ চাটনিৰে বনাব পৰা খাদ্যৰ বাবে কিছু ধাৰণা আগবঢ়োৱা হ’ল।
- চেণ্ডুইচ: চেণ্ডুইচৰ বাবে স্প্ৰেড হিচাপে মমিজ মেজিকৰ গ্ৰীণ চাটনি ব্যৱহাৰ কৰিব পাৰে, যেনে সুস্বাদু চাটনি আৰু শসা চেণ্ডুইচ
- চাত: সেউজীয়া চাটনি বহুতো চাট ৰেচিপিৰ এটা মূল উপাদান, যেনে সেৱ পুৰী, ভেল পুৰী, আৰু দহী পুৰি। কেৱল চাটৰ ওপৰত চাটনি ড্ৰিজল কৰক বা ডিপ হিচাপে ব্যৱহাৰ কৰক। যিকোনো ধৰণেৰেই সমানেই সোৱাদযুক্ত
- চামোছা আৰু পকোৰা: গ্ৰীণ চাটনি হৈছে চামোছা আৰু পকোৰাৰ বাবে এটা ক্লাছিক ডিপিং চচ। কাষতে মচলা হিচাপে পৰিবেশন কৰক
- কাবাব: আমাৰ সেউজীয়া চাটনি কুকুৰা বা শাক-পাচলিৰ কাবাবৰ বাবে মেৰিনেড হিচাপে ব্যৱহাৰ কৰক। কেৱল চাটনিত কাবাববোৰ কোট কৰি সদায়ৰ দৰে গ্ৰীল বা বেক কৰক
- গ্ৰীল কৰা মাংস আৰু সাগৰীয় খাদ্য: গ্ৰীল কৰা মাংস আৰু সাগৰীয় খাদ্য, যেনে কুকুৰা, চিংৰা বা মাছৰ বাবে মেৰিনেড বা চচ হিচাপে মামিজ মেজিকৰ গ্ৰীণ চাটনি ব্যৱহাৰ কৰক
- চালাড: সেউজীয়া চাটনিয়ে চালাডৰ বাবে এক উৎকৃষ্ট ড্ৰেছিং কৰে, যেনে চজিনা আৰু শাক-পাচলিৰ চালাড, বা আলুৰ চালাড। মাত্ৰ চাটনিটো অলপ আখৰোট বা এক্সট্ৰা ভাৰ্জিন অলিভ অইলৰ সৈতে মিহলাই আপোনাৰ চালাডৰ বাবে এটা সোৱাদযুক্ত, কম কেলৰিযুক্ত ড্ৰেছিঙৰ বাবে
- ভাত: সিজোৱা ভাতত সেউজীয়া চাটনি মিহলাই সোৱাদ আৰু মছলা দিব পাৰে
- ৰেপ: আমাৰ সেউজীয়া চাটনি ৰেপৰ বাবে স্প্ৰেড বা চচ হিচাপে ব্যৱহাৰ কৰক, যেনে চিকেন টিক্কা ৰেপ বা শাক-পাচলিৰ ৰেপ
আমাৰ সেউজীয়া চাটনিৰে বনাব পৰা খাদ্যৰ বাবে এইবোৰ মাত্ৰ কেইটামান ধাৰণা। এই সকলো সময়ৰ প্ৰিয় মচলা ব্যৱহাৰ কৰাৰ আপোনাৰ প্ৰিয় উপায় বিচাৰিবলৈ সৃষ্টিশীল হওক আৰু বিভিন্ন ৰেচিপিৰ সৈতে পৰীক্ষা-নিৰীক্ষা কৰক। আপুনি বনোৱা বাচন-বৰ্তনৰ বিষয়ে আমি আপোনাৰ পৰা শুনি ভাল পাম :)
ওপৰৰ আৰু অধিক ৰেচিপি চেষ্টা কৰিবলৈ উৎসাহিত?? আমাৰ গ্ৰীণ চাটনি এতিয়াই অৰ্ডাৰ কৰক আৰু আপোনাৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধু-বান্ধৱীক আচৰিত কৰিবলৈ সাজু হওক।